Chaisson Allen tijekom treninga ostao bez svijesti

Array

Razigravač Zadra Chaisson Allen ostao je bez svijesti na jučerašnjem treningu. Dogodilo se to prilikom sudara s ramenom Franka Šanga u pokušaju polaganja, a nije mu se takvo nešto dogodilo prvi put ove sezone.

Doživio je ovaj američki igrač već sudar s Tomislavom Zubčićem na utakmici protiv Cibone, kao i sudar s jednim od igrača Igokee kada je ostao i bez jednog zuba, te očito nema sreće s bliskim susretima takve vrste.

Trener Ante Nazor za portal 057info kazao je sljedeće: “Zadobio je udarac u čeljust i izgubio svijest. Kada je došao k sebi smetala mu je buka i svjetlost. Odbačen je u bolnicu gdje je pregledan te je na vlastiti zahtjev pušten kući s tim da je morao potpisati izjavu da na svoju odgovornost napušta liječenje. Dodatne pretrage će pokazati je li se radilo o potresu mozga odnosno hoće li zaigrati protiv MZT-a u subotu.”

Allen je ove sezone odigrao osam utakmica za Zadar, a trenutno se nalazi na prosjeku od 6.4 koša, 2.8 asistencija, 3.3. skoka i 1.3 ukradene lopte za prosječno provedenih 21.4 minute na parketu.

Related Articles