Cibona na gostovanju kod Oostendea

Array

U sklopu 4. kola EuroCupa Cibona gostuje u Belgiji kod Telenet Oostendea. Momčad koju vodi Dario Gjergja u dosadašnjem dijelu europskog natjecanja zabilježila je dvije pobjede te jedan poraz.

Nakon niza poraza u Europi Cibosi se nadaju kako će ga ovom utakmicom prekinuti te napokon upisati pobjedu. Trener Neven Spahija napominje kako ih očekuje težak protivnik te naglašava kako moraju odigrati najbolju utakmicu sezone ukoliko misle pobijediti:

“Čeka nas težak protivnik. O njihovoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da su igrali u finalu kvalifikacija za Euroligu. Igraju odličnu košarku. Što se nas tiče moramo odigrati najbolju utakmicu ove sezone.”

Kapetan Vukova Marin Rozić svjestan je težine susreta posebice jer Gjergjina momčad igra odlično kod kuće.

“Riječ je o jednoj od najkvalitetnijih momčadi u Eurokupu. Igraju izuzetno brzo, izuzetno moderno. Posebno su jaki kod kuće tako da smo svjesni da nas čeka teško gostovanje.”

Susret se igra u 20.30 te nam predstoji vidjeti hoće li Vukovi uspjeti prekinuti dosadašnji niz od 26 poraza u europskim natjecanjima ili će ga produžiti. Sve u svemu očekuje nas zanimljiva utakmica.

Related Articles