Cibona sutra gostuje u Baru. Jovanović: Dolazimo odigrati dobru utakmicu

Košarkaši Cibone otputovali su u Bar gdje će sutra od 18 sati odmjeriti snage s Mornarom i time obilježiti početak nove sezone ABA lige.

Vukovi u Bar idu u dobrom raspoloženju nakon rezultatski dobro odrađenih priprema te uvjerlijve pobjede nad Alkarom u prvom kolu HT Premijer lige. Susret s Mornarom za klupske stranice su najavili trener Vladimir Jovanović te Krešimir Radovčić.

“Prva utakmica ABA lige gostovanje u Baru protiv jako kvalitetne i iskusne ekipe Mornara, oni ulaži zadnjih godina u ekipu i imaju velike ambicije te dobre rezultate zadnjih sezona. Nitko nije favorit na njihovom terenu pa tako ni mi, dobro smo trenirali imali dobre rezultate u pripremnom periodu i na otvaranju prvenstva protiv Alkara te dolazimo odigrati dobru utakmicu i dati svoj maksimum te se nadamo i nekom rezultatu i ako to ostvarimo biti ćemo jako zadovoljni”, izjavio je Vladimir Jovanović.

Vjeru u dobar rezultat dijeli i razigravač Cibone, Krešimir Radovčić: “Igramo otvaranje ABA lige protiv Mornara, neće biti lako oni su ozbiljna ekipa. Biti će to tvrda i teška utakmica jer se zna da su prve utakmice uvijek takve, oni su započeli sezonu malo prije nas utakmicama u Ligi prvaka u kojima su dobro izgledali. Sigurno da su iskusnija ekipa od nas no to ne mora ništa značiti jer i mi smo dobro izgledali do sada.”

Utakmicu Mornara i Cibone u izravnom prijenosu možete pratiti na Arena Sport 1.

FOTO: FMP

Related Articles