Darda “skinula” lidera

Array

Vrijednosnice su u Dardi skinule vodećeg A1 lige, u neizvjesnoj utakmici košem iz slobodnog bacanja konačni rezultat od 63:62 postavio je mladi Antun Hrkač. Bez obzira na ovaj poraz, Kvarneru Liga za prvaka nije ničim ugrožena, a Darda neće opipljivo profitirati jer će skoro sigurno igrati Ligu za ostanaku Ligi za ostanak.

[rezultat id=113]

Brokeri sod 5. minute bili u vodstvu skoro cijelu utakmicu. Nakon prvih deset minuta imali su pristojnu prednost od 21:12, a u 14 minuti Mirza Hrnčić je povisio na dvoznamenkastu (25:14) koju su u sljedećih dvije minute povećali za još pet koševa. Na poluvremenu Baranjci imaju obećavajućih 35:24.

I u nastavku igrači obje ekipe puno griješe i slabo pogađaju. Rezultat toga je mal broj postignutih koševa uz loš postotak šuta kod obje momčadi. Igrači Senada Muminovića imaju desetak koševa prednosti sve do 39 minute. Od tada Riječani postižu 13 dok gosti samo tri poena, Jure Škifić je tricom izjednačio na 63:63.

Ipak, Dardani spomenutim košem Hrkača iz slobodnog bacanja dolaze do zaslužene pobjede.

Trojac Dejan Meznarić (14p, 7 sk, 4 as) – Josip Glavinić (10p, 6sk) i Mato Peraica (10p, 5sk) je predvodio pobjedničku ekipu, dok je u sastavu poraženog najbolji bio Škifić s 17 poena.

Related Articles