Petak, 18 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  HT Premijer liga: Danas tri predblagdanska susreta

  Koronavirus ovog je puta spriječio Zadrane, Goricu, Alkar i Cibonu u odigravanju utakmica 15. kola HT Premijer lige. No, premijer liga se unatoč koroni nastavlja te će se blagdansko kolo odigrati danas, u srijedu 23. prosinca. Sve utakmice bit će dostupne uz live stream pa se košarka danas može gledati uživo uz HKS TV.

  Tako su danas na rasporedu tri utakmice te pritom valja istaknuti kako je odgođen okršaj Sonik Puntamike i Furnira koji je zakazan za 30. prosinca.

  HT Premijer liga – 15. kolo, 23. prosinca

  Najviše bi se moglo očekivati u susretu između Adria Oil Škrljeva i KK Splita. Splićani love priključak za vodećim ekipama, a bježi im čak i hit prvenstva Sonik Puntamika. Iako bez ozlijeđenog Đokovića, Žuti su favorit i sve ostalo bilo bi iznenađenje. Međutim, rezultati pokazuju, odnosno brojke ne varaju pa Zeleni imaju samo jednu pobjedu manje. Gunjina, Robertson, bivši Žuti Vrgoč i društvo će morati pokazati da se mogu nositi s ABA ligašem. Dodatnu dozu opreza za Skelina i njegovu pripremu utakmice imat će Fran Pilepić, bivši reprezentativac.

  Vrijednosnice Osijek – Zabok – Osječani napokon na parketu

  Osječani su napokon na parketu nakon duljeg korona izbivanja. Antonio Jordano je najveća prijetnja iskusnim Zabočanima. Primorac, Tomas i ekipa bi trebali probati iskoristiti nedostatak igračkog ritma kod Osječana pa je glavno pitanje hoće li vanjska linija VROS-a doći do izražaja.

  Sibenka-Hermes

  Šibenčani su veliki favorit u Zagrebu

  Iako su zbog COVID-a ekipa s najmanje odigranih utakmica, Šibenčani su favorit protiv Hermesa. Analitica se unatoč domaćem terenu ne može nazvati favoritom zbog omjera od čak 12 poraza iz 13 odigranih susreta. Međutim, protivnike se ne smije podcijeniti, a Širko, Freeman i društvo moraju nastaviti pozitivan niz jer još se priča o njihovom šoku koji su priredili Splitu.

  zadnje objave