Ivan Perinčić novi je trener Zadra!

Ivan Perinčić (44) preuzima klupu Zadra, objavio je aktualni prvak Hrvatske na svojim stranicama.

Perinčić je trenersku karijeru započeo u Cedeviti gdje je bio pomoćnik Situ Alonsu i Slavenu Rimcu, a ulogu pomoćnika imao je i u Zadru te u reprezentaciji Hrvatske – u oba navrata kao dio stožera Veljka Mršića.

Prije povratka u Zadar radio je kao pomoćnik Josipu Sesaru u KK Gorica, a jedini samostalni angažman imao je u Zaboku s kojim je došao do polufinala Kupa Krešimira Ćosića u sezoni 2017./18.

Prvu momčad Zadra već je samostalno vodio prošle sezone kada je zbog zdravstvenih problema odsutan bio, sada već bivši trener, Veljko Mršić.

“Zahvaljujem se upravi kluba na čelu s predsjednikom Mijolovićem na ukazanom povjerenju. Za mene je ovo velika čast i privilegija jer ovaj klub ima posebno mjesto u našoj obitelji. Drago mi je da su ljudi u klubu prepoznali moj rad u prošloj sezoni i u prijašnjim sezonama jer smo dogovorili trogodišnju suradnju. Stvarno sam presretan i ponosan. Zahvalio bi se ovom prilikom i Veljku Mršiću na fantastičnoj suradnji tijekom cijele godine i na fantastičnoj sezoni u iznimno teškim i kompleksnim uvjetima kao što su bili prošle sezone,” rekao je Ivan Perinčić za klupske stranice.

Perinčić je s osvajačem dvostruke krune potpisao trogodišnji ugovor.

 

VEZANO:

FOTO: KK Zadar

 

Related Articles