Ivanov i Vrbanc ostaju, dolaze dvojica stranaca?

Array

Na Višnjiku su nedavno započele pripreme za nadolazeću novu sezonu. Trener KK Zadar, Ante Nazor prije četiri dana okupio je 19 igrača među kojima će morati odabrati one koji će za prvu momčad uistinu i zaigrati.

No, osim tih igrača koji svojim vještinama i zalaganjem nastoje obući dres zadarskog sudionika regionalne košarkaške lige, na vidiku su i potpisi ugovora s dvojicom igrača koji su plavo-bijeli dres nosili i prošle sezone.

Naime, sportski direktor Branko Skroče najavio je kako su u klubu jako blizu potpisivanja dvogodišnjeg ugovora s Ivom Ivanovom te Goranom Vrbancom.

Uz njih, što se tiče pojačanja, spominju se i dvojica igrača s inozemnim predznakom, točnije iz Amerike odnosno Litve. I ne samo to, prema informacijama koje smo uspjeli saznati u proteklim danima na Kalelargi govore kako je klub blizu potpisivanja dvojice mladih perspektivnih hrvatskih igrača, na pozicijama organizatora igre odnosno centra.

Za kraj možemo dodati kako se čini da u Zadru polako počinju rješavati pitanje izgleda momčadi, a kakvi će rezultati pregovora s igračima biti, saznat ćemo vrlo brzo.

Related Articles