Četvrtak, 30 lipnja, 2022
More

  Jasmin Repeša: “U Milanu sam pogriješio jer sam htio graditi”

  Jasmin Repeša je u svome intervjuu za talijanski Tuttosport progovorio o svom trenerskom angažmanu u Milanu u razdoblju od 2015. do 2017. godine. Sa Šminkerima je Jasko osvojio dva nacionalna kupa i jedno domaće prvenstvo. Bivši hrvatski izbornik (u dva navrata) progovorio je o svojoj pogrešci na klupi Milana:

  “Pogriješio sam. Htio sam graditi, a za to je potrebno vrijeme da bi se pratile moje ideje. Zato sam doveo Abassa i Fontecchija. Ali Milan mora pobijediti odmah. Ne možete pobjeđivati bez tehničkog kontinuiteta te osoblja i igrača naravno.” – govori Repeša te dodaje:

  “Real Madrid, CSKA i Fenerbahče su za to najbolji dokaz. U redu je promijeniti dva tri igrača, ali ne i revolucionarno mijenjati roster svake godine kao što se događalo u Milanu.” – zaključio je hrvatski trener.

  Repeša je trener već više od 30 godina s dugim stažom u brojnim europskim zemljama. Od početaka u rodnoj Čapljini pa preko Donne, Cibone, Tofaša, Splita, Bennetona, Unicaje, Cedevite i brojnih drugih renomiranih klubova.

   

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave