EPSKA SERIJA PARTIZANA I REALA JE GOTOVA, VETERANI RJEŠILI UTAKMICU U NEVJEROJATNOM PREOKRETU!

Kakva epska serija, kakva epska utakmica broj pet u Madridu! Nešto najbolje što je Euroliga ponudila unazad deset godina. Kakav hype se stvorio oko ove serije pokazuje i to da je ESPN po prvi put prenosio utakmice Eurolige.

Partizan je imao sve danas, +18 i fenomenalnu igru, Punter je pucao od samopouzdanja, ali ipak na kraju Real pokazuje pobjednički mentalitet kluba i pobjeđuje 98-94 u utakmici koja je trajala dva sata i 29 minuta.

A što reći na sveto trojstvo, staru gardu španjolskih veterana koji s klupe danas odluče utakmicu?

Sergio Rodriguez (36) je riješio Partizan u zadnjoj utakmici u Beogradu, a danas je u zadnjoj četvrtini ubacio 14 poena, tri asistencije, dva skoka te je izborio i dva faula. Nezaustavljiv.

Onda se ni iz čega, pet minuta prije kraja, pojavljuje legendarni Sergio Llull (35) i pogađa svoje prve poene na utakmici za preokret i vodstvo Reala. Imao je ukupno osam poena u zadnjih pet minuta uz jednu asistenciju. Jedan od najvećih ikada u clutchu.

I na kraju šlag na tortu, neuništivi Rudy Fernandez (38) koji je iščašio rame krajem treće četvrtine. Na klupi mu namještajurame i on odigra čitavu završnicu utskmice s praktički jednom rukom i lovi jedan od ključnih skokova u napadu!

Za kraj, naš Mario Hezonja je zaista ulovio ključan skok i zabio pobjedničko slobodno bacanje za +4 i pobjedu Reala. Završio je s 13 poena i tri skoka uz šut iz igre 5-11 i 2-6 za tri poena.

Real su predvodili Džanan Musa s 20 poena, šest skokova i četiri asistencije (4-9 iz igre, 11-13 bacanja) i Rodriguez s 19 poena i šest asistencija (8-11 iz igre, 3-5 za tri poena), a na drugoj strani je nezaustavljiv bio Punter sa 28 poena (8-17 iz igre, 7-13 za tri poena. Exum je imao 16, a Lessort 13 poena.

Partizan si je sam pucao u nogu, imali su Real na konopcima pred put u Beograd, ali dvije utakmice bez Puntera su bile previše.

Vjerovali ili ne, Željko Obradović je izgubio tek drugu playoff seriju u svojoj karijeri…

Sve u svemu, sjajna košarka!

Related Articles