Utorak, 3 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Jedno od otkrića NBA lige poručilo da želi igrati za reprezentaciju

  Lu Dort je jedno od ovosezonskih otkrića u NBA ligi. Mlada zvijezda Oklahome je izjavila da želi ovog ljeta nastupati na Olimpijskim igrama sa svojom kanadskom reprezentacijom. Kanada ima itekako zanimljivu momčad te bi Dort bio kvalitetan dodatak.

  - Advertisement -

  “Tim Kanada, naravno! Očekujem da nastupim na Olimpijskim igrama ovog ljeta, a prvo ću se potruditi pomoći reprezentaciji na kvalifikacijskom turniru.” – rekao je Dort nakon 26 poena u utakmici protiv Toronto Raptorsa.

  U posljednje tri utakmice Dort je na odličnih 32 poena u prosjeku što je izniman učinak za 22-godišnjaka. Olimpijske kvalifikacije bi trebale biti zanimljive na svim lokacijama. Kanada je jedan od domaćina, kao i Hrvatska, pa će tako ugostiti Grčku, Kinu, Urugvaj, Tursku i Češku.

  _
  _

  Kao i u Splitu, samo će pobjednik turnira izboriti nastup na Olimpijskim igrama. Kanađane čeka težak posao s obzirom da bi ekipe kao što je Grčka ili Turska trebale doći u najjačim mogućim sastavima.

  U pogledu hrvatske košarkaške reprezentacije navijači mogu gledati u istom smjeru te se nadati da će svi NBA igrači biti na raspolaganju izborniku Mršiću.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE