Jeronimo Šarin ostaje na klupi Furnira

KK Furnir je danas na svojim stranicama potvrdio kako je produžen ugovor s trenerom prve momčadi, Jeronimom Šarinom.

Šarin je prošle sezone osigurao ostanak Furnira u HT Premijer Ligi nakon razigravanja sa Dinamom, a u Kupu „Krešimir Ćosić“ ostvaren je povijesni uspjeh, Furnir je stigao do polufinala u kojem je bolja bila ekipa Splita.

Jeronimo Šarin je za klupsku stranicu izjavio: „S obzirom na iskustvo koje smo klub i ja imali u prošloj sezoni odlučili smo produžiti suradnju. Definitivno izazov za mene u idućoj sezoni u kojoj imamo potencijal napraviti korak više iako još nije definiran sustav natjecanja. Naš cilj će u svakom slučaju biti da se u Dubravi i dalje igra HT Premijer Liga i da promoviramo veći broj mladih igrača. Izvjesno je da će doći do značajnih promjena u rosteru jer je stiglo i do određenog zasićenja kod nekih igrača, ali uvjeren sam da će momčad koju ćemo složiti biti vrlo konkurentna bez obzira na to što ostali klubovi još nisu počeli značajnije slagati svoje rostere pa nemamo neku usporedbu. Ono što je za Dubravu iznimno važno je da se publika vrati u dvoranu jer bi nam ona bila šesti igrač.

KK Furnir je prošlu sezonu završio s omjerom 7-26, imali su tri pobjede manje od Alkara i osječkih Vrijednosnica. Ispadanje Hermesa uz dolazak Cedevite Junior garantira podizanje kvalitete lige i nadamo se da nas čeka zanimljiva borba za doigravanje u sljedećoj sezoni.

FOTO: KK Furnir

Related Articles