Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Košarkaški spektakl na glavnom gradskom trgu u Zagrebu

  Već šestu godinu “Klub mladih Sineki” u sklopu projekta “Košarka, a ne klošarka“ organizira natjecanje “Noćni hakl” koje okuplja najbolje haklere Zagreba i okolice s ciljem popularizacije sporta te promidžbe drugačijeg načina provođenja slobodnog vremena.

  - Advertisement -

  Košarkaške ekipe su se kroz dva kvalifikacijska turnira – Istok i Zapad – u 4 kategorije (U14 djevojčice, U14 dječaci, U18 i seniori) na popularnim košarkaškim igralištima u zagrebačkim kvartovima Dubrava i Špansko borile za nastup u Velikom finalu. Svojim majstorskim potezima i nenadmašnim natjecateljskim duhom sve ekipe oduševile su mnogobrojnu publiku i zaljubljenike u košarku, a u finalu se očekuje još vatrenija atmosfera i strastvenija igra.

  Veliko finale pod pokroviteljstvom Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Zagreba održat će se u nedjelju 18. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

  16:00- 17:30 – Finalne utakmice osnovnih i srednjih škola
  18:00 – Svečano otvaranje turnira
  18:10 – Finale Hakla za djevojke
  18:30 – Revijalne utakmice / Seniori / Nastup plesne skupine Megablast / Nastup natjecatelja street workout prvenstva Hrvatske
  21:35 – Finale seniori
  21:55 – Svečana dodjela nagrada

  Između natjecateljskog djela održat će se revijalne utakmice brojnih poznatih sportskih i TV osoba te drugih VIP ekipa, a sve prisutne očekuje i dobra zabava, sportska natjecanja, brojna iznenađenja i bogate nagrade.
  Dođite u nedjelju na Trg i uživajte u košarkaškim majstorijama jer IN je košarka, a ne klošarka!

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE