Utorak, 3 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Košarkaško finale za pamćenje na glavnom zagrebačkom trgu

  Velikim finalom najboljih gradskih haklera 18. svibnja, na glavnom zagrebačkom trgu, na najbolji mogući način završila je lijepa sportska priča – Noćni hakl, natjecanje u uličnoj košarci koje već šestu godinu organizira “Klub mladih Sineki” u sklopu projekta “Košarka, a ne klošarka“.

  - Advertisement -

  Program je započeo polufinalnim utakmicama kategorije U18 nakon čega je uslijedilo finale dječaka u kategoriji U14. Cijeli program otvorila je Biserka Petrović koja je po završetku utakmica podijelila i nagrade najboljima. U revijalnim utakmicama u pauzama seniorskog djela natjecanja svoje košarkaško umijeće pokazali su novinari ekipe TV Student i HRT-a, Američki marinci i Svetice Street Workout te Crošarka i Mreža mladih Hrvatska.

  Za dobru zabavu i sjajnu atmosferu pobrinuo se nastup Svetica Street Workouta koji su izazovnim vratolomijama sve prisutne ostavili bez daha. Kao šlag na tortu bila su natjecanja u slobodnim bacanjima gdje su svoje košarkaške poteze pokazali i VIP gosti te potpuni amateri.

  Najzanimljivija utakmica bila je finale za seniore gdje su pobjedu odnijeli prinove na turniru – ekipa Cedevite Statist i to s tijesnom bodovnom razlikom. Za ekipu je nastupio i Božidar Vrdoljak, vodeći igrač svijeta 2013. prema FIBA 3×3 ljestvici.

  Svoje glasovne sposobnosti i vatrenu podršku pokazali su mnogobrojni navijači i gledatelji, što su najbolje osjetili igrači koji su ostavili svoja srca na terenu.

  Fotografije s finala možete pogledati na sljedećoj poveznici na FB profil Noćnog hakla: NOĆNI HAKL 6 – Veliko Finale – 18.05.2014.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE