Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Krajnji rezultati odlično organiziranog turnira veterana u Zadru

  Kao što smo i najavili, donosimo Vam krajnje poretke najboljih momčadi turnira, te rezultate finalnih dvoboja i onih odigranih za titulu treće pozicioniranih momčadi.

  - Advertisement -

  Kategorija 35+ za muškarce:

  U finalu je momčad Pet Bunara svladala AG Sjaj rezultatom 65:49, dok je u borbi za treće mjesto zagrebačka Mladost bila bolja od Mostara 20:0, bez borbe.

  1. Pet Bunara
  2. AG Sjaj
  3. Mladost Zagreb
  4. VKK Mostar

  Kategorija 40+ za muškarce:

  Split je u finalnoj utakmici svladao Montenegro s 61:54, a Devil’s advocates Zagreb Tuzlu u susretu za treću poziciju, s 52:58.

  1. Split
  2. Montenegro
  3. Devil’s advocates Zagreb
  4. Tuzla

  Kategorija 45+ za muškarce:

  Vitalac iz Splita nije uspio biti bolji od MORH-a, koji je tijesno slavio s 54:55. Vojvodina Novi sad zauzela je treće mjesto svladavši izraelski Maccabi Tel-Aviv rezultatom 56:66.

  1. MORH
  2. Vitalac Split
  3. Vojvodina Novi Sad
  4. Maccabi Tel-Aviv

  Kategorija 50+ za muškarce:

  VKD Štajerska osvojila je turnir u konkurenciji najstarijih momčadi. Krajnji rezultat finala u kojem su svladali Beograd bio je 62:69. Luxuris Slovenija odlazi kući s osvojenim trećim mjestom, pobjedom nad selekcijom FIBA World, 48:71.

  1. VKD Štajerska
  2. Beograd
  3. Luxuris Slovenija
  4. FIMBA World

  Kategorija 30+ za žene:

  U jedinstvenoj skupini, kategorija 30+ za žene iznjedrila je Splićanke kao pobjednice. One su u četiri odigrana susreta ostvarile sve četiri pobjede i otišle na jug sa zlatnom medaljom u vlasništvu.

  1. Split
  2. ŽVKK Zagreb
  3. Bučke Maribor
  4. Montenegrine
  5. Zadar

  Kategorija 40+ za žene:

  I u kategoriji 40+ veteranke Splita bile su najbolje. U finalu su porazile suparnice iz Novog Sada rezultatom 47:35. Ekipa iz Ljubljane svladala je ruski Spartak iz St. Petersburga 41:24 i osvojila treće mjesto.

  1. Split
  2. Novi Sad
  3. Ljubljana
  4. Spartak St. Petersburg

  Ovogodišnji masters veterana u Zadru opravdao je sva očekivanja. Organizacija, po svjedočenju mnogih igrača, bila je na vrhunskoj razini i u tom smislu nije bilo nikakvih zamjerki. Upravo zbog toga, može se reći da je ovo natjecanje bilo i odličan uvod u Svjetsku ligu koja se u Zadru održava u travnju sljedeće godine, kao i naredni masters veterana koji je zakazan za rujan 2015.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE