Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Let’s play kamp u Svetom Martinu na Muri

  Košarkaški kamp „Let’s play“ održavat će se od 19. do 25.06.2016. godine u sportsko-rekreacijsko-zabavnom centru Sv. Martin na Muri, gdje se do prije nekoliko dana pripremala i Hrvatska nogometna reprezentacija. Namjera organizatora je da tijekom sportskog treninga kroz košarkaški kamp stvoriti životnu naviku koja ujedinjuje fizički napor, prijateljstvo, disciplinu, poštivanje sportskih pravila, ambicioznost te razmjenu različitih kultura i običaja.

  U sklopu toplica Sveti Martin nalazi se sportski centar sa svim potrebnim popratnim sadržajima kao što su trim staze, golf tereni, vanjska igrališta i bazeni. Takav smještaj nudi puno mogućnosti za sportske, rekreativne i ostale, izvansportske aktivnosti.

  Primarni ciljevi kampa „Let’s play“ su raznovrsne teoretske i praktične edukacije o košarci kao i interaktivne radionice. Glavni dio programa vezan je uz same treninge na košarkaškom kampu koji se provode u više različitih tema kao što su: tranzicija i igra, tehnika i obrana te naravno metodika i kondicija kao neizostavan dio treninga.

  Interaktivne radionice usmjerene su na teme poput nutricionizma i same prehrane sportaša prilagođene dječjoj dobi, općenitih ciljeva u sportu i motivacija u životu. Uz same košarkaške i edukativne sadržaje djeci će biti ponuđene i ostale zabavno-rekreativne aktivnosti te osmišljeni sadržaji. Za istaknuti su razne filmske i sportske projekcije uz pomoć kojih će djeci biti približen sportski način života i razmišljanja.

  Djeca će biti smještena u apartmanima s četiri zvjezdice na bazi punog pansiona, uz osiguranu liječničku skrb tijekom 24 sata.

  Program košarkaškog kampa realiziraju profesionalni treneri iz hrvatskih i regionalnih klubova (Slovenija, Srbija). Osiguran je individualni pristup prema igračima jer omjer trenera i igrača je maksimalno 1:10, kako bi se mogli ostvariti maksimalni učinci.

  Kamp će biti podjeljen u tri uzrasta: mlađekadetski (2002. do 2004. godišta), kadetski (2001. i 2002. godište) te juniorski uzrast za dječake rođene 1998. i 199. godine.

  Detaljnije informacije i mogućnost za sudjelovanje na kampu mogu se pronaći na web-stranicama kampa: https://kc-letsplay.eu/

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave