Luka Murko produžio ugovor s Ribolom Kaštela

Odigrat će svoju šestu uzastopnu sezonu u klubu

Danas je još jedan višegodišnji igrač Ribole Kaštela dogovorio s klubom nastavak suradnje.

21- godišnji Trogiranin Luka Murko će svoju već šestu uzastopnu sezonu provesti u kaštelanskom prvoligašu!

Luka je u Ribolu Kaštela  svojevremeno stigao iz Košarkaškog kluba Trogir, a upravo je za trogirskog drugoligaša na temelju dvojne licence, u prošloj sezoni paralelno nastupao u Drugoj ligi Jug.

Istovremeno je za Ribolu odigrao ukupno 22 seniorske utakmice, a stalni član prve momčadi bio je i u susretima regularnog dijela sezone, onima u završnom finalu protiv Dubrovnika te u dva izlučna dvoboja za ulazak u HT Premijer ligu protiv premijerligaša Zaboka.

Prosječnih desetak minuta nastupa po prvoligaškoj utakmici Luka u sljedećoj sezoni ima namjeru podići na veću brojku te želi dati još veći doprinos igri i rezultatima svoje momčadi.

Nakon dogovorene nove suradnje izjavio je sljedeće:

“Prije svega se zahvaljujem klubu na ukazanom povjerenju. Drago mi je što ću i ove sezone biti dio jedne košarkaške priče koja će, nadam se, biti još bolja od prošle, iako je i ona bila i više nego zadovoljavajuća. Veći dio lanjske ekipe ostaje na okupu tako da i trenera i sve suigrače jako dobro poznajem. sada je na meni da opravdam povjerenje kluba i trenera i da svojim trudom i zalaganjem zaslužim još više minuta na terenu. Nadam se novoj dobroj sezoni i što boljem plasmanu na prvoligaškoj tablici.”

 

Related Articles