Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Ništa od Hezonje u Europi: Katalonci smanjili budžet

  Kako javljaju španjolski mediji, Barcelona je odlučila srezati ovogodišnji budžet za otprilike 15 posto što znači da je igračka križaljka praktički riješena. Nick Calathes kao igračko i Šarunas Jasikevičius kao trenersko pojačanje i momčad je praktički riješena.

  Još se dogovara produljenje ugovora s Kyleom Kuricom za kojeg se očekivalo da će napustiti momčad. No, Katalonci su ipak odlučili da je jeftinije zadržati trenutnog igrača nego tražiti nova pojačanja. Ugovori Calathesa, Nikole Mirotića i Brandona Daviesa su ionako preveliki za neke europske okvire pa se očekuje da Barca neke rupe u rosteru popuni iz svoje druge momčadi.

  Pojačanja dakle ne treba očekivati iako se špekuliralo o interesu Španjolaca za našeg Marija Hezonju koji ima opciju ostanka u Americi. Znakovito je da bi mu se u Španjolskoj mogao ponuditi dosta bogat ugovor. Neki kažu da je moguće da bude deblji nego trenutni u Americi, što je ipak teško vjerovati jer su u Barci ipak odlučili stegnuti remen te se pouzdati u individualnu kvalitetu spomenutih igrača.

  Svetislav Pešić je protekle sezone imao veliki budžet na raspolaganju, ali nije opravdao očekivanja pa se zbog smanjenja prihoda uprava ovog puta odlučila na racionalnije rješenje.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave