Utorak, 3 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Ništa od Hezonje u Europi: Katalonci smanjili budžet

  Kako javljaju španjolski mediji, Barcelona je odlučila srezati ovogodišnji budžet za otprilike 15 posto što znači da je igračka križaljka praktički riješena. Nick Calathes kao igračko i Šarunas Jasikevičius kao trenersko pojačanje i momčad je praktički riješena.

  - Advertisement -

  Još se dogovara produljenje ugovora s Kyleom Kuricom za kojeg se očekivalo da će napustiti momčad. No, Katalonci su ipak odlučili da je jeftinije zadržati trenutnog igrača nego tražiti nova pojačanja. Ugovori Calathesa, Nikole Mirotića i Brandona Daviesa su ionako preveliki za neke europske okvire pa se očekuje da Barca neke rupe u rosteru popuni iz svoje druge momčadi.

  Pojačanja dakle ne treba očekivati iako se špekuliralo o interesu Španjolaca za našeg Marija Hezonju koji ima opciju ostanka u Americi. Znakovito je da bi mu se u Španjolskoj mogao ponuditi dosta bogat ugovor. Neki kažu da je moguće da bude deblji nego trenutni u Americi, što je ipak teško vjerovati jer su u Barci ipak odlučili stegnuti remen te se pouzdati u individualnu kvalitetu spomenutih igrača.

  _
  _

  Svetislav Pešić je protekle sezone imao veliki budžet na raspolaganju, ali nije opravdao očekivanja pa se zbog smanjenja prihoda uprava ovog puta odlučila na racionalnije rješenje.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE