Oglasili se iz Budućnosti: “Spremni smo da na terenu dobijemo prvaka ABA lige”

Košarkaši Budućnosti okupili su se danas u dvorani u Kokotima i odradili prvi trening nakon skoro dvomjesečne pauze. Trenirali su domaći igrači, te Latvijac Meiers, prenose Vijesti.

Trening je odrađen u dvije odvojene grupe s po šestoricom igrača.

“Nadam se da će u narednim danima treninzi funkcionirati onako kako treba i da će isto tako doći do dodatnih ublažavanja mjera. Kao klub bit ćemo spremni da odigramo završnicu ABA lige i da na terenu dobijemo prvaka. Situacija u Crnoj Gori, kao i u regiji, značajno se popravila i mislim da postoje svi uvjeti da se regionalno natjecanje nastavi”, kazao je sportski direktor “plavih” Gavrilo Pajović.

_

Igrači jedva čekaju novi početak:

“S velikim nestrpljenjem čekali smo ovaj trenutak, da budemo na terenu i da radimo na fizičkoj i tehničkoj pripremi. To je značajan napredak u odnosu na izolacijske treninge koje smo radili u svojim domovima. Bitno je da se u regiji smanjuje broj zaraženih i nadam se da ćemo krajem svibnja dobiti pozitivne vijesti u vezi s nastavkom sezone. Ostao je onaj najbitniji dio, koji svi najviše volimo, kada se lomi sezona i donosi odluka o prvaku”, rekao je Šehović.