Osijek vratio i drugog Kujundžića

Dobre igre u dresu Šibenke (10 poena, pet skokova) zaustavila je teška ozljeda koljena koju je zadobio u prijateljskoj utakmici protiv Omiša.


Nakon što je klupu preuzeo Domagoj, Brokeri su u momčad odlučili vratiti i drugog KujundžićaRobert će nakon dvije godine ponovno odjenuti dres Osijeka nakon što je s klubom potpisao četverogodišnji ugovor!

29-godišnji Kujundžić rođen je u Osijeku te je prošao sve mlađe kategorije kluba. Inozemno iskustvo skupljao je u Njemačkoj (Aschersleben Tigers i Dresden Titans), a 2019. se vratio u Osijek.

U sezoni 20/21 bilježio je najbolju statistiku u karijeri – 16 poena i 6.4 skokova po utakmici donijelo mu je novi inozemni angažman u rumunjskom prvoligašu Miercurea Ciuc.

U Rumunjskoj se zadržao tek nešto više od dva mjeseca – uslijedio je poziv Damira Milačića i Robert stiže u Šibenku kako bi pomogao klubu u borbi za ostanak nakon lošeg starta u sezonu.

Dobre igre u dresu Šibenke (10 poena, pet skokova) zaustavila je teška ozljeda koljena koju je zadobio u prijateljskoj utakmici protiv Omiša.

Prve minute nakon dugog oporavka odigrao je u dresu DepoLink Škrljeva, no statistički nije bio ni blizu svojih najboljih sezona – u 33 utakmice za momčad iz Mavrinaca ugradio je tek 4.4 poena i 2.9 skokova po utakmici.

Drago mi je da se vraćam kući, u svoj klub i što ću opet surađivati sa novim/starim trenerom i suigračima. Zahvaljujem se klubu što nakon teške ozljede i nešto slabije sezone i dalje imaju povjerenje u mene. Nadam se da ćemo uspjeti ostvariti cilj povratka u Premijer ligu.

Brokeri su prošle sezone ostali ‘kratki’ u borbi za vrh Prve muške lige, a danak je sigurno uzelo i igranje ABA 2 lige. U sljedećoj sezoni ambicije su jasne – prioritet je povratak u HT Premijer ligu, a povratak kapetana je veliki korak u pravom smjeru.

Related Articles