Utorak, 21 rujna, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Ozren Pavlović se ponovno vratio u Vrijednosnice Osijek

  Vrijednosnice Osijek i igrač Ozren Pavlović potpisali su ugovor do kraja sezone.

  - Advertisement -

  Ozren je rođen 1994. godine, visok je 203cm i igra na poziciji krila. Košarku je počeo trenirati u rodnom Zagrebu, a u mlađim kategorijama je igrao za Cedevitu i Fenix, te potom odlazi na školovanje u SAD, na Hawaii Warriors Colllege NCAA D1 diviziju. Nakon školovanja vraća se u zagrebačku Dubravu, potom prelazi u šibenski Jolly JBS, a nakon toga je još igrao za MBK Handlova (Slovačka), Turi Svitavy (Češka), Quintanar (Španjolska), Vrijednosnice Osijek, te Pardubice (Češka). Bio je član reprezentativnih selekcija U16 i U20.

  Nakon što je u sezoni 2018/19 bio jedan od nositelja igre Vrijednosnica Osijek (14 poena i 5,5 skokova u prosjeku), i nakon odličnih utakmica u Alpe Adria Cup natjecanju prelazi u Češke Pardubice gdje je u sezoni i pol imao prosjek od 12,5 poena, 6,2 skoka i 1,7 asistencija po utakmici.

  Ozren Pavlović: Vratio sam se u Vrijednosnice Osijek zato što mi je grad ostao u dobrom sjecanju i ljudi iz kluba si bili korektni prema meni u prošlom angažmanu, vrlo brzo smo dogovorili ponovnu suradnju. Sa trenerom Kujundžićem vec sam surađivao tako da ću se brzo uklopiti u sistem, dolazim u mladu ekipu željnu dokazivanja. Svojim pristupom i igrama biti cu deckima dobar primjer.

  Renato Martinko, direktor Vrijednosnica Osijek: Ozren je ne tako davno u Vrijednosnicama Osijek odigrao odličnu polu sezonu i bio važan igrač za naš tim, nadam se da će se brzo uklopiti u sustav rada trenera Domagoja Kujundžića i ekipu koja je posve nova u odnosu na sezonu 2018/19. Želimo mu da u ”novom mandatu” bude još uspješniji.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE