Prekinuta utakmica u Sinju, suci pobjegli u svlačionice!

Utakmica između Alkara i Gorice prekinuta je nakon što su se suci povukli u svlačionice te zatražili pražnjenje dvorane, a gledatelji odbili napustiti istu.

Utakmica 7. kola Lige za ostanak između sinjskog Alkara i Gorice prekinuta je u četvrtoj minuti drugog produžetka kod rezultata 96-102 za gostujuću momčad. Atmosfera je uzavrela, i za jedne i za druge ulog je velik jer je u tijeku napeta borba za ostanak.

Alkar i Gorica izjednačeni su na posljednjem mjestu s osam pobjeda dok DepoLink Škrljevo i Zabok imaju po jednu pobjedu više i nalaze se u sigurnoj zoni.

[21:40] Na parket je izašao i Miro Bulj, gradonačelnik Sinja: – ‘Bravo Sinjani. Ovo je sve udar na Alkar, isključivo i samo politički, niti jedan razlog nije postojao da se ovo napravi!’

[22:00] Kako doznajemo, sudačka trojka povukla se u svlačionicu i traže pražnjene dvorane. Prekid traje sada već 40ak minuta, a utakmica traje već puna tri sata.

[22:20] Suci su se vratili i utakmica će se nastaviti.

[22:25] Završila je utakmica, a pobjedu odnosi gostujuća momčad rezultatom 102-109 nakon gotovo tri i pol sata.

[22:40] Stvari se ne smiruju, kaos se preselio ispred dvorane gdje je automobil jednog od sudaca navodno oštećen!

[23:00] Braslav Turić, trener KK Gorica: – ‘Dogodio se taj prekid, ohladili smo se, nije nitko znao kako će to sve skupa završiti, ali hvala Bogu na našu stranu je otišla pobjeda i sretan sam. Alkaru žeilm sve najbolje i volio bih da ostanu u ligi.’

[23:10] Sudačka trojka napušta dvoranu i Sinj u pratnji policije.

Ostaje za vidjeti kako će se o cijeloj situaciji očitovati klubovi, Grad Sinj na čelu s gradonačelnikom Mirom Buljem te Hrvatski košarkaški savez. Uredništvo portala će objaviti iste po primitku.

Related Articles