Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Premijer liga: Cibona i Hermes Analitica bez rezultatske neizvjenosti

  20. kolo HT Premijer lige ponudilo je okršaj u Draženovom domu gdje su snage odmjerili Cibona i Hermes Analitica. Cibosi su slavili rezultatom 110:71 u dvoboju bez ikakve rezultatske neizvjesnosti. Hermes i dalje muku muči s izostancima, dok je Vladimir Jovanović izrotirao momčad s obzirom na teški ritam utakmica koji imaju Vukovi.

  Već od samoga početka utakmica je bila u “jednosmjernoj ulici” koju je predvodio “čopor” Vukova. Do poluvremena su Cibosi imali visokih 53:37, a minute je dobio često spominjani Branković koji je kvalitetno odgovorio s pravom reakcijom nakon ukazanog povjerenja.

  Drugo poluvrijeme je praktički odrađeno u revijalnom tonu pa su Cibosi na kraju slavili sa 110:71. Inače je razlika rasla do maksimalnih plus 45. Roko Prkačin je s 22 poena bio najefikasniji igrač Cibone. Danko Branković je ubacio 19, Mateo Drežnjak je ubacio 14, a Ivan Novačić poen manje.

  Dario Gazić je bio bolji od ostalih na strani poraženih s 15 postignutih poena. Grgur Brčić i Ivan Mileković bili su mu solidna pratnja, oba po 13 poena na svom osobnom kontu.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave