SLUŽBENO: Danijel Jusup produžio ugovor na još dvije sezone!

Nakon što je bilo naznaka u proteklim danima, sada je došla i službena potvrda - Danijel Jusup ostaje u Zadru još najmanje dvije sezone!

Danijel Jusup danas je potpisao novi dvogodišnji ugovor s KK Zadar. Trener koji je prošle sezone vodio momčad do naslova državnog prvaka, a s jednim od najmanjih proračuna u AdmiralBet ABA ligi ušao u završnicu natjecanja, vjernost klubu potpisao je za sljedeće dvije sezone, odnosno do ljeta 2025. godine.

Ugovor je u ime kluba potpisala v.d. direktorice Vana Dundov, a treneru je čestitao i uspješan rad poželio sportski direktor Denis Pleslić.

– Iza nas je sezona u kojoj nas je krasilo jedno nevjerojatno zajedništvo, drago mi je da smo opravdali povjerenje i ispunili zadane ciljeve. Vjerujem da ćemo u novoj sezoni nastaviti putem kojim smo krenuli u prošloj.’ – rekao je nakon potpisa ugovora Danijel Jusup.

I prije potpisa ugovora krenulo je slaganje momčadi za sljedeću sezonu. Jusupova želja je zadržati barem dio igrača koji su prošle godine pokazali kvalitetu i karakter pobjednika.

– Tražimo najbolja rješenja u okviru proračuna kojeg imamo. Nije jednostavno, jer su igrači svojim igrama podigli cijenu i tražimo načine kako zadržati barem kostur ekipe.’ – najavio je Jusup.

Related Articles