Tomas ponovno na klupi Zaboka

Tomas je proveo dvije uspješne godine na klupi Bosca - u prvoj sezoni je izborena promocija u HT Premijer ligu, a u drugoj i doigravanje.

Ivan Tomas novi je trener KK Zabok!

Nakon što se Domagoj Kujundžić vratio u Osijek, uprava Zaboka krenula je u potragu za novim trenerom. Izbor je pao na 42-godišnjeg stručnjaka koji je već proveo tri sezone na klupi Lavova.

Tomas je proveo dvije uspješne godine na klupi Bosca – u prvoj sezoni je izborena promocija u HT Premijer ligu, da bi u povratničkoj sezoni odmah izborili doigravanje, a sve je zaokružila i nagrada za MVP-a lige koja je otišla u ruke mladom Luki Krajnoviću.

S druge strane, Zaboku je status premijerligaša visio sve do zadnjih sekundi dvomeča s Kaštelom. U klubu nadaju da će novi-stari trener nastaviti s dobrim radom iz Bosca te borbu za opstanak zamijeniti s borbom za doigravanje.

Problemi u Boscu?

Odlazak Ivana Tomasa iz Bosca nastavak je krize koja je zahvatila KK Bosco. Unatoč dobrim rezultatima, financijski problemi doveli su budućnost kluba u pitanje. Momčad su već napustili Luka (Šibenka) i Petar Babić (igračka mirovina), a spominje se i da je mlada jezgra kluba, predvođena Krajnovićem i Matićem, na izlaznim vratima.

Related Articles