Video: Igrači proslavili kup “tuširanjem” novinarke

Array

Izgleda da ćemo u slijedećem periodu češće pratiti filipinsku košarku, naime dobili smo zanimljive linkove s video materijalima jutrošnje finalne utakmice njihovog PBA kupa.

Rain or Shine, novi klub Brune Šundova, izgubio je četvrtu finalnu utakmicu kupa od Talk ‘N Text koji je to bučno proslavio.

Slavlju u svlačionici se pridružila i poznata filipinska novinarka Erika Padilla, a igrači su si dali oduška pa se sve pretvorilo u zajedničko “tuširanje” pred TV kamerama.

Ovu utakmicu kupa pratilo je, za naše pojmove, nestvarnih 17 000 gledatelja, a popularizaciji ovog sporta vjerojatno je pridonio i Filipinski košarkaški savez koji je dozvolio ulazak kamera u svlačionicu, kao i TV kuća zbog izbora izvjestitelja.

Padilla je na sličan način izvještavala i prije par mjeseci nakon trijumfa novog kluba našeg bivšeg NBA igrača. Čini se da je to postala tradicija, a ako Bruno bude igrao u finalu sigurno će svojom visinom imati najljepši pogled od svih igrača. Pogledajte vidio i stavite Šundova na mjesto omalenog Filipinca.

Related Articles