Četvrtak, 30 lipnja, 2022
More

  Vrijednosnice Osijek i Adria Oil Škrljevo žele nastaviti pobjednički niz

  Gradski Vrt u Osijeku danas će ugostiti dvije neporažene ekipe u HT Premijer ligi – Vrijednosnicama iz Osijeka u goste stiže Adria Oil Škrljevo.

  Škrljevo u Osijek dolazi na krilima dvije uzastopne pobjede protiv Zadra i Prievidze u Alpe Adria Cupu, a utakmicu su s njihove strane najavili trener Damir Rajković i kapetan Josip Barnjak.

  “Ekipa Osijeka definitivno nam je težak protivnik. Svako gostovanje kod njih smo tu negdje pa ne uspijemo izvući ništa. Jednom smo uspjeli dobit u zadnje četiri utakmice, tako da je to izuzetno težak teren za nas. Međutim ove godine smo dobro krenuli u prvenstvo. Imamo dobru kemiju, dobro igramo, jest da nas malo remete povrede, ali mislim na ovom samopouzdanju nakon ovih utakmica idemo sa idejom u Osijek da dobijemo utakmicu i normalno da čemo učiniti sve da sa dva boda dođemo nazad”, izjavio je trener Damir Rajković.

  Josip Barnjak je protiv Zadra postigao 27 koševa uz 9 uhvaćenih skokova i 5 ukradenih lopti, a dobru formu želi nastaviti i u Osijeku.

  Kapetan Josip Barnjak o utakmici kaže: “Osijek ima stvarno dobru ekipu i nadam se našoj dobroj predstavi i da ne razmišljamo puno o njima. Nošeni nekom svojom dobrom igrom mislim da možemo doći do bodova, iako je to jako teško gostovanje i dobra ekipa. Imamo veći roster i biti če nam lakše igrati nego protiv Zadra, tako da se nadamo pobjedi.”

  Utakmica počinje u 17 sati uz izravan prijenos na HKS TV-u.

  FOTO: KK Adria Oil Škrljevo

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave