Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Završen HEP 3X3 Basketball Tour

  HEP 3X3 Basketball Tour 2017 završio je finalnim Matersom u Zagrebu, točnije na Zagrebačkom Velesajmu, u sklopu manifestacije Sport Fest. Dugo iščekivani turnir okupio je sedam ekipa, pošto se ekipa iz Zadra nije pojavila na turniru, te svojim ne javljanjem organizatorima napravila mali problem, no grupe su tada formirane po četiri i tri ekipe. Organizatori su se potrudili, kao i na svim turnirima kroz ovo ljeto, da sve ide po planu i kako su i zamislili.

  Nakon utakmica po grupama, u polufinale su se plasirale ekipe General Vasilije Mitu i Prnjavor 3na3 , Extra Auto Vrbas te Dubrava. U prvoj utakmici sastale su se ekipe General Vasilije Mitu i Dubrava, a pobjedu su odnijeli Generali rezultatom 22:6. Druga utakmica bila je izuzetno napeta i poprilično nabrijana, a ekipa Extra Auto Vrbas pobjedom nad ekipom Prnjavor 3na3 21:15 plasirala se u finale.

  Finale je donijelo dvoboj ekipa General Vasilije Mitu i Extra Auto Vrbas, a pobjeda je pripala ekipi iz susjedne Srbije, koja je bila bolja rezultatom 21:15. Za pobjedničku ekipu Extra Auto Vrbas nastupili su Petar Perunović, Vaske Aleksić i Nebojša Kilijan. MVP titulu najbojeg igrača ponio je igrač Extra Auto ekipe Nebojša Kilijan. Vrijedne nagrade sponzora HEP 3×3 Basketball Toura 2017 pobjedničkoj ekipi uručio je glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza, gospodin Josip Jerko Vranković.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave