Zvezda uzima aktualnog i donedavnog igrača Cedevite? Euroliga najavila salary cap!

Crvena zvezda bi mogla vratiti neke bivše članove u staro jato. Mnogi portali pisali su o interesu za Jaku Blažića i Marka Simonovića, jednog aktualnog i jednog donedavnog igrača Cedevite (trenutno u Unicaji). Iskusni internacionalci su svakako na listi potencijalnih pojačanja Zvezde za novu sezonu. Interes je potvrdio predsjednik beogradskog kluba, Nebojša Čović.

Naime, Čović je gostovao u jednoj TV emisiji u organizaciji tamošnjeg medija “B92” kazavši kako interes postoji, ali da treba biti oprezan zbog nepredvidih okolnosti. Predsjednik Zvezde kaže da je Dejan Radonjić uvijek zanimljiv, ali da je bilo i drugih bivših trenera kojima je nuđen posao:

Jaka nam je zanimljiv, Simonović također. Naravno još pet, šest igrača gledamo, ali nije to “pijaca” da trgujete. Nabacuje vam portal iz Turske, iz Italije. Ne funkcioniramo tako. To su naši ljudi, bili su s nama i zanimljivo bi bilo da nam dođu.

Čović otkriva kako Euroliga razmišlja o uvođenju Salary capa!

Moram reći da je Euroliga dala sugestiju da se stane s potpisivanjem novih ugovora jer se sprema salary-cap i nećemo ništa raditi “Ispod žita”.

Na kraju zaključuje o mogućnosti povratka Dejana Radonjića:

Nije dobro kad imate kampanju i namećete se na taj način što nije vezano vjerojatno za Dejana. Nitko u Zvezdi ništa nije osvojio sam. Svi smo to uradili zajedno. Ne može tako da se gledaju uspjesi. Jako dobro se sjećam kad smo izgubili Final four ovdje od Cibone u Areni. Mnogo sam proveo neprospavanih noćiju da mi ne smijene trenera. Jedno su emocije, ali moramo funkcionirati kao ozbiljan klub. Drugo, neki od tih trenera koji se spominju imali su ponudu u studenom da dođu u Zvezdu.

Related Articles