Aramis Naglić odbacio nagađanja o preuzimanju klupe Splita

Iako se riječkog košarkaškog trenera nakon odlaska iz Beča povezivalo sa Splitom pa i češkim Nymburkom, ipak od toga na kraju neće biti ništa.

Aramis Naglić završio je svoju epizodu u Beču gdje ga je naslijedio dosadašnji pomoćnik i još jedan Hrvat – Hrvoje Radanović. Beč je odlučio napustiti nakon odrađene tri sezone, u onoj drugoj osvojen je naslov prvaka Austrije, a prošle sezone njegova momčad došla je do finala.

Nakon što je klupu Splita napustio Srđan Subotić, odlazak Naglića iz Beča bio je povod da se posljednjih dana u košarkaškim krugovima među imenima kandidata za preuzimanje klupe ‘Žutih’ pronađe i njegovo.

Ipak, on je danas u razgovoru s novinarkom Novog lista, Katarinom Blažević, opovrgnuo sva nagađanja.

‘Zasad nema novosti o novom klubu, sa Splitom nije bilo konkretnih pregovora, već je više ta informacija izašla iz novinarskih krugova, odnosno vjerojatno su povezivali moj odlazak iz Beča s dolaskom u Split’ – objašnjava Aramis Naglić, koji će sa Slovačkom 9. srpnja odigrati i prijateljski susret protiv Hrvatske u Opatiji, ali bit će zatvoren za javnost.

Naglićeva Slovačka pripreme će odraditi upravo u Hrvatskoj, odnosno Crikvenici, prije no što će odmjeriti snage s Albanijom i Rumunjskom u sklopu pretkvalifikacija za EuroBasket 2025. godine. Hrvatske će u sklopu istog natjecanja odraditi susrete s Republikom Irskom i Luksemburgom.

Related Articles