Bertomeu uzrokuje još veći sukob? Sve više nezadovoljnih!

Europska košarka bi mogla uskoro biti na prekretnici! Jučerašnja odluka o prekidu svih natjecanja Eurolige uzrokovala je pojavu sve više nezadovoljnih koji polako plivaju prema površini sa svojim problemima. Poprilično nezadovoljstvo vidljivo je u susjedstvu gdje prednjači Partizan koji je očekivao puno toga što mu je obećano, a na kraju ništa nije ispunjeno.

Vodstvo kluba je nezadovoljno, a javljaju se neke klupske legende koje poručuju kako se klub treba okrenuti FIBA-i koja je već imala konkretnu ponudu upućenu Partizanu, ali i nekim ostalim klubovima. Darušafaka, Bilbao, Rytas su neki od momčadi koje su se odlučile prijeći FIBA-i, a izrazito je nezadovoljan Panathinaikos koji pleše po rubu već par sezona nakon niza upozorenja upućenih prema Euroligi.

“To je jedan obični prevarant. Trebaju se klubovi, ali i mi, početi okretati prema FIBA-i i Ligi prvaka. Osim ovih što već odlučili prijeći, Panata i Virtus su nezadovoljni. Francuzi također kojima je ponuđeno zajedno s ASVEL-om. Pa tko ima pet milijuna da ih može baciti u vjetar?!” – pita se Goran Grbović.

Grbović naziva Bertomeua džeparošom i prevarantom koji uporno godinama ucjenjuje klubove te smatra da je vrijeme da se to prestane raditi. U javnosti se stvara potpuno drugačija slika te smatra da bi Bertomeua trebalo tužiti zbog svih nepravilnosti koje bi mogle isplivati na vidjelo.

“Zvezda možda misli da je na dobitku zbog odluke, ali to nije istina. Dok god se Bertomeua pita za sve.” – zaključio je Grbović.

Related Articles