Subota, 28 svibnja, 2022
More

  Cibona dočekuje Megu; Jovanović: “Očekuje nas mlada i fenomenalna ekipa”

  U pretposljednjem susretu drugog kola AdmiralBet ABA lige Cibona će ugostiti Megu. Obje momčadi su regionalnu pobjedu otvorile s pobjedama, Cibona je slavila na gostovanju u Baru kod Mornara, dok je Mega na domaćem terenu bila bolja od Studentskog Centra.

  Utakmicu su najavili trener Cibone Vladimir Jovanović i Antonio Vranković.

  Vladimir Jovanović: “Očekuje nas jedna mlada i fenomenalna ekipa s odličnim trenerom. Uz nas oni su najmlađa ekipa u ligi, jako su talentirani i kvalitetni. Biti će potrebna velika koncentracija i energija da se njima parira i ja se nadam da ćemo na našem terenu biti pravi. Nadam se da će i publika prepoznati dvije odlične, mlade ekipe i doći nas podržati u što većem broju na tribinama.”

  Nakon njega svoju izjavu je dao i Antonio Vranković: “Sigurno da će to biti jedna teška utakmica, oni su u dobroj formi, dobili su prvu utakmicu sa 30 razlike. Mlada su ekipa puna energije puno trče i fizički su dominantni, ali sve to što su oni može se reći i za nas. Moramo čvrsto ući u utakmicu davati lake poene, zatvoriti tranziciju i onda ukoliko se to ostvari možemo očekivati i rezultat. Također nadamo se da će nas i publika doći podržati to nam puno znači nakon prošle sezone.”

  Cibona i Mega susrele su se 16 puta, a zagrebačka momčad pobjedu je odnijela u šest navrata. Utakmicu u izravnom prijenosu možete pratiti na ArenaSport televiziji s početkom u 18 sati.

  FOTO: Mornar – Barsko Zlato/Media Pro

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave