Izbornik U20 Šarin za Crošarku: – ‘Protiv Poljske se moramo pokazati u puno boljem svjetlu!’

Izbornik Jeronimo Šarin osvrnuo se za naš portal na utakmicu protiv Litve, ali i najavio novu - onu drugog kola protiv Poljske.

Hrvatska mlada reprezentacija poražena je na otvaranju Europskog prvenstva od Litve, a izbornik Jeronimo Šarin za naš portal dao je svoj kratak osvrt na utakmicu koja je iza nas.

Kao jedan od razloga za poraz nazire se ta druga četvrtina koju smo izgubili rezultatom 23-9. Četvrtina je to u kojoj je reprezentacija Litve stvorila dvocifrenu prednost na utakmici. Unatoč nešto boljoj igri u nastavku nismo se više nikako uspjeli vratiti u utakmicu.

‘Definitivno je ta druga četvrtina jedan od razloga razlog gdje je Litva nametnula agresivnost, a koju su suci pustili na obje strane i kojoj su se oni bolje prilagodili, i napravila 14 razlike koju mi više nismo mogli dostići. Izgubili smo tijekom utakmice previše lopti jer nismo bili koncentrirani u napadu. Pokušali smo iskoristiti tu našu visoku liniju, ali u tome nismo uspjeli, njihova agresivnost nas je natjerala daleko od koša.’ – rekao je Šarin.

Izbornik Šarin očekuje da se reprezentacija protiv Poljske pokaže u puno boljem svjetlu.

Prva je utakmica, i ovo je bio sigurno jedan od najjačih suparnika protiv kojih smo do sada igrali jer ovakvu količinu agresivnosti nismo imali prilike osjetiti. Dobro je da se to dogodilo u prvoj utakmici. Moramo izvući pouke i rekuperirati se jer nas čeka Poljska protiv koje se moramo pokazati u puno boljem svjetlu i protiv koje idemo na pobjedu. – zaključio je izbornik.

Utakmica protiv Poljske na rasporedu je u nedjelju, 09. srpnja od 15:00 sati, a prijenos utakmice možete pratiti OVDJE.

Related Articles