Marko Popović doveo dva pojačanja, Tomić se čeka?

Zenit ne staje s pojačanjima. Sportski direktor Marko Popović danas je potvrdio dva igračka pojačanja. Osim Kevina Pangosa, za kojeg se samo čekala službena potvrda i priopćenje, Zenit je potpisao KC Riversa, prekaljenog šutera s europskim iskustvom.

Xavi Pascual izgleda dovodi igrače koje je već imao prilike trenirati pa je tako ponovio suradnju s ljevorukim šuterom. Rivers je 33 godišnjak s već 11 godina iskustva igranja u Europi, a u karijeri je promijenio veliki niz klubova, a svakako vrijedi izdvojiti Real Madrid, Bayern, Crvenu zvezdu, Panathinaikos, Khimki, Virtus Bolognu i Lokomotiv Kuban.

2019. je selio od Zvezde, preko Betisa pa sve do Žalgirisa gdje je osvojio naslov prvaka Litve. Tijekom karijere osvajao je mnoge trofeje u niz različitih zemalja.

Što se tiče Pangosa, na stolu su bile ponude drugih Euroligaša, ali Zenit je imao daleko najbogatiju ponudu pa se Kanađanin odlučio na odlazak u Rusiju. Zenit još čeka odluku Ante Tomića za čiji usluge također ne nedostaje interesa.

Zanimljivo, Tomić i Pascual su više nego uspješno surađivali u Barceloni te svakako valja napomenuti kako je Tomić igrao košarku života u Pascualovom sustavu igre.

Related Articles