Srijeda, 1 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Mile Karakaš više nije trener Splita

  Mile Karakaš napušta klupu Žutih, potvrdio je splitski klub na svojim stranicama.

  - Advertisement -

  Ova vijest ne dolazi kao iznenađenje, Karakaša se zadnjih dana dovodilo u vezu sa UNICS-om iz Kazana kojeg je nedavno preuzeo Velimir Perasović. Iako nije službeno potvrđeno, vrlo je izgledno da će upravo tamo nastaviti karijeru u ulozi pomoćnog trenera.

  Karakaš je klupu Splita preuzeo nakon odlaska Ivice Skelina. Njegov mandat obilježio je ulazak u finale prvenstva Hrvatske, prvo nakon 13 godina, a treba istaknuti da je Splićane odveo i do stopostotnog učinka na Gripama u domaćim natjecanjima.

  U nedavnom intervjuu za naš portal, centar Splita Marin Marić pohvalio je Karakaša i njegov sistem igre: “Kod njegovog pristupa me iznenadilo koliko koncentracije i detalja traži, igralo se dosta moderno s puno trica i trčanja.”

  Uspješno je okončao sezonu i u ABA ligi gdje je u 3 utakmice bio bolji od sarajevskih Sparsa i time zadržao Split u prvom razredu regionalne košarke.

  Kao prvi favorit za nasljednika trenutno se spominje Srđan Subotić, no iz kluba su poručili kako su u pregovoru sa više trenera te da će odluka o novom stručnjaku biti obznanjena uskoro.

  Milanu želimo puno uspjeha u novom klubu!

  FOTO: KK Split/Ivica Čavka

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE