Utorak, 28 lipnja, 2022
More

  POPULARNE OBJAVE

  Mile Karakaš više nije trener Splita

  Mile Karakaš napušta klupu Žutih, potvrdio je splitski klub na svojim stranicama.

  Ova vijest ne dolazi kao iznenađenje, Karakaša se zadnjih dana dovodilo u vezu sa UNICS-om iz Kazana kojeg je nedavno preuzeo Velimir Perasović. Iako nije službeno potvrđeno, vrlo je izgledno da će upravo tamo nastaviti karijeru u ulozi pomoćnog trenera.

  Karakaš je klupu Splita preuzeo nakon odlaska Ivice Skelina. Njegov mandat obilježio je ulazak u finale prvenstva Hrvatske, prvo nakon 13 godina, a treba istaknuti da je Splićane odveo i do stopostotnog učinka na Gripama u domaćim natjecanjima.

  U nedavnom intervjuu za naš portal, centar Splita Marin Marić pohvalio je Karakaša i njegov sistem igre: “Kod njegovog pristupa me iznenadilo koliko koncentracije i detalja traži, igralo se dosta moderno s puno trica i trčanja.”

  Uspješno je okončao sezonu i u ABA ligi gdje je u 3 utakmice bio bolji od sarajevskih Sparsa i time zadržao Split u prvom razredu regionalne košarke.

  Kao prvi favorit za nasljednika trenutno se spominje Srđan Subotić, no iz kluba su poručili kako su u pregovoru sa više trenera te da će odluka o novom stručnjaku biti obznanjena uskoro.

  Milanu želimo puno uspjeha u novom klubu!

  FOTO: KK Split/Ivica Čavka

  - Advertisement -
  spot_img