Ponedjeljak, 25 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Novi potpis u Splitu: Ponajbolji igrač ostaje u momčadi

  Darko Bajo i naredne dvije sezone nosit će dres Splita. Bajo (21 godina) potpisao je ugovor do 2022. godine. Iako je najavljivan izlazak na NBA draft, najizglednija je opcija ostanak na Gripama i nastavak njegovog košarkaškog razvoja u ABA ligi.

  Od prvog dana sam govorio da sam sretan i zadovoljan u Splitu, uživao sam u svakom trenutku prošle sezone, vjerujem da će tako biti i dalje. Igranje u “žutom” dresu za mene je veliki iskorak u karijeri, na Gripama se osjećam odlično, imamo fenomenalnu navijačku podršku, a siguran sam da ćemo složiti momčad koja će imati što za reći u ABA ligi i domaćim natjecanjima. Sretan sam što sam već sada sve riješio, sada se u miru mogu posvetiti radu i napretku – rekao je Bajo.

  - Advertisement -

  Zadovoljstvo Bajinim potpisom iskazao je i sportski direktor Vedran Vukušić.

  – Darkov potpis bio nam je jedna od prvih želja, zadovoljni smo što se to i ostvarilo. Njegov ostanak je prvi kotačić u slaganju kvalitetne momčadi, sada idemo dalje. Nećemo se baviti velikim najavama, radimo u tišini i sve ćemo učiniti da imamo momčad zbog koje će navijači dolaziti na tribine – kazao je Vukušić

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE