Petak, 27 svibnja, 2022
More

  Pojavio se plan za Hezonju: Barca slaže momčad za novu sezonu

  Mario Hezonja se na kraju sezone vraća na “staro”. Barca i dalje polaže prava na hrvatskog igrača što se tiče igranja u Europi. Kod španjolskih kolega smo saznali trenutne glasine koje kolaju oko kluba i čiji izvori otkrivaju planove s rosterom za sljedeću sezonu.

  Hezonja je također u priči, a s obzirom na talent i prava koja imaju, Katalonci smatraju da je šteta propustiti igrač takvih mogućnosti, ali s druge strane postoji i pitanje postupanja u slučaju nove NBA ponude.

  Slučaj Claver je sve zakuhao

  Slučaj Victora Clavera je zapravo zakuhao cijelu priču. Problemi s ozljedama su ga izbacili iz prvog plana. S Valencijom se nije uspjela dogovoriti odšteta koja je u datom trenutku bila Šišmišima prevelika. No, Claver na ljeto postaje slobodan igrač pa se spominje kao rezervno rješenje u Valenciji, ali čak Realu koji je ostao bez Gabriela Decka.

  Jasikevičius je zadovoljan razvojem mladog Sergija Martineza koji iz akademije stiže u prvu momčad pa bi tako na poziciji tri uz nadolazećeg talenta i Marija Hezonju, Claver trebao postati tehnološki višak. Nick Calathes bi trebao dobiti solidnu zamjenu koja može pokriti pozicije dva i jedan.

  20-godišnji Rokas Jokubaitis je u pregovorima s Kataloncima, no pitanje je kakav će dogovor biti postignut pošto Barca prvo treba platiti odštetu Žalgirisu, a i s druge strane igrač se vidi u NBA ligi kroz koju godinu.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave