Nedjelja, 24 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Potraga za pojačanjima: Real gleda prema NBA ligi

  Real Madrid ima spreman plan B. U slučaju odlaska Facunda Campazza čija košarkaška budućnost prerasta u sapunicu u španjolskim medijima. “Hoću-neću” i medijska promocija preko agenta urodila je izgleda plodom pa je pritisak na Kraljevski klub sve veći.

  - Advertisement -

  Real je stoga počeo s pripremom rezervnih rješenja. Navodno su Madriđani spremni dovesti kvalitetnu zamjenu ukoliko Argentinac napusti klub. Često se spominje bivši igrač Fenerbahčea Brad Wanamaker koji je trenutno sa Celticsima na NBA završnici. Izgledno je da će igraču biti smanjivana trenutna minutaža koju je dobivao u pripremnim utakmicama pa ostaje za vidjeti ima li igrač i dalje želju za grijanjem klupe ili će u Europi biti glavna uzdanica Reala.

  Drugo ime koje se spominje je pulen Ace Petrovića, glavni brazilski playmaker Raul Neto. “Raulzinho” je već spominjan u kontekstu odlaska u Europu nakon nekoliko selidbi po Americi od Salt Lakea do Philadelphije. Još dakako nema ništa konkretno i radi se o popisu želja Kraljevskog kluba koji i dalje prvo čeka rasplet situacije s Campazzom, ali sigurno je da bi im dobro došlo šest milijuna dolara odštetne klauzule….

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE