Savić i Sesar najavili gostovanje kod Cibone

Treće kolo HT Premijer lige započeti će derbijem u Draženovom domu u kojem će se sastati Cibona (1-1) i Gorica (2-0).

Gorica u ovaj susret ulazi s tri vezane pobjede – u prvom kolu pala je Šibenka, usljedila je uvjerljiva pobjeda protiv Alkara na domaćem terenu, a uspješno su započeli i natjecanje u Alpe Adria Cupu s pobjedom protiv Spisških Rytieria.

Utakmicu s Cibonom najavili su trener Gorice Josip Sesar te igrač Emil Savić.

“Čeka nas dosta zahtjevna utakmica protiv dobro nam poznatog protivnika. Igrali smo egal pripremnu utakmicu s njima, ali pokazali su na početku sezone i u ABA ligi da je to sada druga ekipa. Mlada su momčad agresivna na obje strane terena i morat ćemo biti na najvišem nivou ako želimo imati šanse za pobjedu. Dobra utakmica i pobjeda protiv slovačkog prvaka u Alpe Adria Kupu zasigurno nam je podigla samopouzdanje i spremni smo odigrati čvrstu utakmicu protiv Cibone”, izjavio je Savić.

Utakmicu je potom najavio i trener Sesar: “Očekuje nas jedna teška utakmica protiv Cibone koja je uz Zadar prvi favorit prvenstva. Oni imaju više dana za odmor i pripremu te utakmice jer mi smo u jednom napornom ritmu u kojem igramo treću utakmicu u 7 dana. Međutim, šta je tu je, moramo se dobro pripremiti. Dan prije utakmice imamo još završni trening gdje ćemo postaviti neke taktičke varijante. Već smo s njima igrali, znamo što nas očekuje i znamo na koji način igraju. Pokušat ćemo se što bolje pripremiti i odigrati jednu dobru utakmicu”, najavio je susret trener Sesar.

Utakmicu u izravnom prijenosu možete pratiti na Arena Sport televiziji od 20 sati.

FOTO: KK Gorica/Nenad Mudrinić

Related Articles