Škrljevo doputovalo u Prievidzu, Barnjak: “Ovo je prigoda da se iskupimo”

Košarkaši Adria Oil Škrljeva u utorak navečer su, nakon desetosatne vožnje, doputovali u slovačku Prievidzu gdje će sutra navečer odmjeriti snage s istoimenim domaćinom.

Škrljevu će ovo biti četvrti nastup u Alpe Adria Cupu – nakon pobjede protiv Prievidze u prvom kolu usljedila su dva poraza protiv Nutrispoint Ilirije, stoga u sutrašnju utakmicu ulaze s imperativom pobjede ukoliko žele ostati u borbi za četvrtfinale.

U pohodu na drugu pobjedu neće moći računati na Chrisa Hortmana i Edija Bešića, a klub je napustio i Paolo Marinelli koji je ostvario transfer u Belgiju te Zeleni sutrašnju utakmicu dočekuju sa znatno skraćenom rotacijom na vansjkim pozicijama.

Konačni ishod će stoga uvelike ovisiti o raspoloženju bekovskog para Jelenović-Barnjak, a upravo je kapetan Škrljeva i najavio utakmicu s Prievidzom: “Igramo toplo–hladno. Nakon odlične igre u Gorici i pobjede nad domaćinima, u Ljubljani i kod kuće sa Sonik Puntamikom odigrali smo jako loše. Svi su očekivali dvije pobjede, ali one se moraju zaslužiti.

Ovo je prigoda da se iskupimo za loše igre i pobjedom najavimo gostovanje u Zaboku. Ponavljam, imamo za čime žaliti, šteta je što nismo dobili one utakmice koje smo morali dobiti, ali sada se moramo okrenuti utakmicama koje nam slijede.”

Utakmica između Prievidze i Adria Oil Škrljeva počinje u 19:30 sati, a moći će se uživo pratiti preko HKS TV-a.

FOTO: KK Adria Oil Škrljevo

Related Articles