Škrljevo gostuje kod Ilirije, Jelenković: “Iskupiti ćemo se za poraz od prije osam dana”

Pobjedom nad Goricom protekle subote u Velikoj Gorici, košarkaši Adria Oil Škrljeva ponovno su se vratili na pobjedničke staze.

Crni niz od tri domaća poraza sa Šibenkom, Cibonom i Nutrispoint Ilirijom, stavljen je po strani, pa Zeleni očekuju nastavak niza pobjeda u gostima.

Škrljevo u srijedu, 27. listopada od 20 sati u maloj dvorani Tivoli u Ljubljani igra susret 3. kola skupine D, protiv Nutrispoint Ilirije, ekipe koja je prošle srijede uzela bodove na Mavrincima pobjedivši 84:73.

Neshvatljiv poraz od slovenske ekipe, doveo je u pitanje nastup u završnici Alpe Adria Cupa. no to se može ispraviti ako se pobjedi u Ljubljani.

“U Ljubljanu idemo bez Marinellija i Bešića, ali se za razliku od prošlotjednog susreta sa Ilirijom u sastav vraćaju kapetan Josip Barnjak i Toni Jelenković. Očekujemo pobjedu i puno bolju igru nego prošle srijede. Vjerujem da možemo pružiti igru kao protiv Gorice”, naglasio je trener Adria Oil Škrljeva Damir Rajković.

Slično razmišlja i junak pobjede u Velikoj Gorici Toni Jelenković, kojeg je viroza prikovala za krevet u prvoj utakmici sa Ljubljančanima. “Moramo pobijediti jer tako ostajemo u igri za četvrtfinale. Vjerujem da čemo se iskupiti za poraz od prije osam dana. Nismo mogli puno razmišljati o protivniku, jer smo se morali odmoriti od teškog gostovanja u Velikoj Gorici. Ipak, vjerujem u ekipu i našu pobjedu.”

Utakmicu između Ilirije i Škrljeva možete pratiti u izravnom prijenosu na HKS TV-u od 20 sati.

FOTO: KK Gorica/Nenad Mudrinić

Related Articles