Škrljevo potpisalo Hortmana!

Novo ime u redovima Škrljeva je Amerikanac s hrvatskom putovnicom, Chris Hortman!

32-godišnji bek već je poznat hrvatskoj košarkaškoj javnosti, branio je boje Pule 1981 i Furnira u kojem je zabijao 14.5 koševa uz 7.4 skokova i 3.4 asistenicije.

Nakon jedne godine u Dubravi prošlu sezonu je proveo u Makedoniji i Kosovu. Za Crn Dream Strugu i Vellaznimi Gjakove odigrao je 19 utakmica uz odličan učinak od 18.8 poena, 10 skokova i 5.1 asistencija po utakmici.

“Jako sam uzbuđen potpisom za Adria Oil Škrljevo. U Puli treniram svaki dan i jedva čekam početak priprema. Drago mi je da sam se vratio u svoj novi dom, Hrvatsku, gdje sam već igrao i dobro poznajem ekipe i način igranja. U Dubravi mi je bilo dobro, pružili smo zaista odlične utakmice, a sada mi je drago da sam u klubu koji ima ambicije, sudjeluje u playoffu, te uz HT Premijer ligu imamo priliku igrati još jedno natjecanje. Odličnim igrama prošle sezone na Kosovu pokazao sam da sam spreman i želim igrati na višem nivou. Hvala na povjerenju, a ja ću ga zasigurno opravdati,” izjavio je Hortman pri potpisivanju ugovora sa Zelenima.

Škrljevo je nakon produženja ugovora sa Barnjakom i Jelenkovićem te današnjim potpisom Hortmana zatvorilo vanjske pozicije za sljedeću sezonu.

FOTO: KK Dubrava

Related Articles