Splićani brojali do 125 protiv Hermesa

Uvjerljiva predstava Splita na Gripama u HT Premijer ligi samo dan iza lude pobjede protiv Budućnosti nakon trice Sanija Čampare “iz svlačionice”. Žuti su u domaćem prvenstvu upisali uvjerljivu pobjedu protiv Hermes Analitice rezultatom 125:59.

Ivica Skelin večeras je dao priliku mlađim igračima kako bi odmorio glavne aktere ABA ligaške utakmice. To mu se na kraju vratilo na pravi način s obzirom da je Split uspio odmoriti dobar dio rostera, a pritom upisati i više nego uvjerljivu pobjedu.

Bez Ukića, Marčinkovića i Lukovića Split je odigrao vrlo dobru utakmicu te je na kraju u tricaškoj rapsodiji uvjerljivo slavio. Raspoložen je bio Toni Perković koji je postigao 24 poena. Bajo je upisao 22, dok su odlične role odradili mladi Gizdavčić koji je postigao čak pet trica te na kraju završio na 19 poena. Šarić je ubacio 15, a dvocifren je još bio i mladi Perasović.

Filip Kordić je kod gostiju bio najraspoloženiji s 13 poena. Iskusni Ivan Mileković je ubacio 12 poena. Dvoznamenkasti su još bili Grgur Brčić i Kristijan Šutalo s 10 poena.

Related Articles