Srđan Subotić za Crošarku: – ‘Fizički su nas nadigrali, a mi nismo imali odgovor.’

Izbornik Srđan Subotić javio se za Crošarku iz Srbije nakon utakmice i poraza od Njemačke u 1. kolu Europskog prvenstva.

Hrvatska juniorska reprezentacija otvorila je Europsko prvenstvo, koje se ove godine održava u Nišu, porazom od Njemačke.

Bila je to jednosmjerna utakmica u kojoj je dojam prije svega da nismo bili dovoljno agresivni, niti blizu suparniku koji je agresivno išao na loptu i linije dodavanja što je rezultiralo velikim brojem izgubljenih lopti naše reprezentacije.

‘Od samog otvaranja utakmica je bila jednosmjerna ulica. Jednostavno, fizički su nas nadigrali odmah na početku, a mi nismo imali odgovor na to. Devet izgubljenih lopti u prvoj četvrtini, velik broj prodora jedan na jedan i njihovih laganih koševa je usmjerilo utakmicu. Koliko god da smo se kasnije pokušavali vratiti i kada bi došli do nekih 12-13 razlike, mislim da je cijela utakmica bila pod kontrolom Njemačke. Sasvim zaslužena njihova pobjeda, a mi se sada spremamo za sljedeću utakmicu.’ – rekao je izbornik Subotić za Crošarku.

Sutra nas očekuje utakmica protiv reprezentacije Turske za koju Subotić tvrdi da bi mogla biti i teža od ove današnje.

‘Za očekivati je da će utakmica protiv Turske biti teža jer po svim najavama oni su još bolja reprezentacija od Njemačke. Idemo sutra probat odigrati bolje nego danas, iskontrolirati te neke pogreške koje smo imali i ostaviti prije svega bolji dojam.’

Related Articles