Subotić: “Bajo se preporodio, zasluge idu njemu”

Split je večeras u sklopu 6. kola AdmiralBet ABA lige stigao i do desete uzastopne pobjede nad Cibonom.

Darko Bajo vodio je Žute do prve abaligaške pobjede ove sezone, a riječi hvale za njeg imao je i Srđan Subotić, trener Splita: “Vidjelo koliko nam je utakmica značila, počeli smo vezanih ruku, ali opet smo pokazali ono što krasi ovu momčad, a to je da ćemo uvijek dati sve od sebe. Kako je utakmica odmicala uspjeli smo iskontrolirati utakmicu, uspjeli doći do deset pobjede zaredom nad Cibonom. Bajo se preporodio, zasluge idu njemu, mi smo mu dali povjerenje, odigrao je stvarno izvanredno.”

Vladimir Jovanović (FOTO: KK Split/Ivica Čavka)

S druge strane, Vladimir Jovanović je uzrok poraza pronašao u lošoj skok-igri u prvom poluvremenu: “Splitu čestitam na pobjedi, utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu kada smo im dopustili 13 ofenzivnih skokova i istopili našu prednost. U drugom dijelu smo kontrolirali skok, ali oni su se energijom odlijepili na dvocifreno. Uspjeli smo se vratiti, pokazali karakter, opet je odlučivala jedna lopta koja je otišla na Splitovu stranu.”

U sljedećem kolu Split gostuje u Ljubljani kod Cedevite Olimpije, dok će Cibona u drugom hrvatsko-slovenskom susretu na svom terenu dočekati Krku.

FOTO: KK Split/Ivica Čavka

Related Articles