U Umagu održan B4U košarkaški kamp

Prošlog vikenda je završeno treće izdanje međunarodnog košarkaškog kampa “Basketball4U”. U Umagu se od 20. do 27. lipnja treniralo punom parom, što i nije čudno s obzirom da je na ovogodišnjem izdanju B4U kampa sudjelovalo 110 kampera iz čak 5 zemalja.

“Polaznici su stigli iz Australije, Turske, BiH, Slovenije, Italije i iz cijele Hrvatske, od Vinkovaca preko Splita do Rijeke. Posjetio nas je izbornik Velimir Perasović, posjetio nas je slovenski reprezentativac Nebojša Joskimovič. Kamp je svake godine sve bolji, polako raste. Već sada za iduću sezone postoje interesi iz Njemačke i Austrije tako da je moguće da počnemo raditi u dvije smjene, jer njima škola kasnije završava. Projekt je sve bolji i bolji”, izjavio je voditelj kampa Aramis Naglić za riječki portal SportCom.hr.

Među trenerima na kampu bili su i Riječani Stevica Rusmir i Krešimir Kozlavčar, a po prvi puta su se u trenerskom poslu oprobali Siniša Štemberger i Jasmin Perković, poznati riječki košarkaši. I to vrlo uspješno, na zadovoljstvo djece.

“Zbog svojih sportskih objekata, geografskog položaja i gostoljubivosti, Umag je idealan za ovakav projekt kojim košarku pokušavamo približiti što većemu broju dječaka i djevojčica. Aktivno sudjelovanje velikih košarkaških imena u realizaciji programa kampa najbolje su jamstvo kvalitete i uspjeha”, nastavio je Naglić koji zadovoljan kvalitetom kampa i brojem polaznika najavljuje nastavak projekta.

[nggallery id=141]

Related Articles