Vladimir Jovanović: “Publika je bila fantastična”

Cibona nije uspjela doći do četvrte uzastopne pobjede u AdmiralBet ABA ligi, pobjednički niz prekinuo im je Partizan koji je u Zagrebu slavio s rezultatom 61:79.

Svoje viđenje utakmice dao je trener Cibone, Vladimir Jovanovič: “Čestitam Partizanu na pobjedi, naša ekipa je energetski odigrala odličnu utakmicu i tu smo parirali suparniku što govori i aplauz publike na kraju utakmice.

Da bi se uzeli veliki skalpovi ne smijemo igrati loše šuterske utakmice kao ovu danas gdje smo tricu gađali samo 17 posto. To su bili neki otvoreni šutevi i ziceri kao ona dva pri vodstvu Partizana 51-50 gdje se mogao okrenuti tijek utakmice, ali nismo uspjeli.

Mi smo mlada ekipa i biti će ovakvih oscilacija, moramo dignuti glavu gledati naprijed i raditi dalje. Želim posebno pohvaliti publiku, bili su fantastični, i nadam se da će i ubuduće dolaziti u ovakvom broju.”

Željko Obradović (FOTO: Cibona/Mihal Jacić)

Riječi hvale za Vukove imao je i Željko Obradović, trener Partizana: “Bila je ovo teška utakmica, protiv jedne mlade Cibone koja radi dobar posao i sigurno da će napredovati. Mi u ovom trenutku moramo igrati pametno, što u nekim trenucima ne radimo i na tome ću inzistirati. Odluke koje donosimo moraju biti bolje i lopta mora biti kod onih koji su u tom trenutku raspoloženi. Mi ćemo i nakon ove utakmice sjesti i proanalizirati sve i vidjeti gdje još možemo napredovati.”

Cibona sljedeću utakmicu iga u nedjelju kada na Mavrincima gostuje kod Adria Oil Škrljeva.

FOTO: Cibona/Mihal Jacić

Related Articles