Zadranin preuzeo školu košarke slovenske legende Boruta Besedića!

Na 20. redovnoj skupštini slovenske škole košarke KD Borut Besedič - Čiro izabran je novi predsjednik kluba jednoglasnom odlukom - 31-godišnji Hrvat Filip Džeba.

Filip Džeba preuzeti će predsjedničku funkciju od 1. rujna u školi košarke slovenske legende Boruta Besedića koja je proteklu sezonu završila u mlađim kategorijama s brojkom od 115 djece u godištima između 2003. i 2015., a sljedeće sezone će mladi polaznici škole premijerno nastupati i u uzrasnoj selekciji U10.

‘Hvala Borutu na pruženoj prilici. Kada mi je u rujnu predstavio tu ideju, s oduševljenjem sam je prihvatio. Vraćam se u svoj klub, poznajem stvari i s nestrpljenjem očekujem novu sezonu.’ – rekao je Džeba na početku.

Borut Besedić zadovoljan je promjenama: – ‘Filip je bio moj prvi izbor. Poznajem ga, uvijek je bio pun energije, košarkaški entuzijast, stekao je iskustvo i činio mi se najprikladnijim kandidatom za novog predsjednika škole’.

Filip je govorio i o budućim ciljevima u kojima je istaknuo ambicioznost na terenu, ali i izvan terena. Planovi su veliki, a onaj glavni cilj je postati kroz određeni period najjača škola košarke u Mariboru.

Borut Besedić ostaje aktivno uključen u klub kao potpredsjednik i trener seniorske ekipe koja će sljedeće godine nastupati u PARKL ligi, kao i u selekciji U20.

 

Related Articles