Košarkaški kamp Let’s Play i ovog ljeta razveselio polaznike

Početkom srpnja u Toplicama Sveti Martin održano je drugo izdanje košarkaškog kampa Let’s Play. U poznatom turističkom središtu sjeverne Hrvatske okupilo se četrdesetak polaznika ovog sve masovnijeg događaja.

Djevojčicama i dječacima omogućeno je da kroz tjedan dana savladaju osnove košarkaške igre. Ali i još mnogo zanimljivih popratnih sadržaja. Osim međusobnog druženja i bogate welness-ponude koju pružaju Toplice Sveti Martin, kamperi su slušali o tome kako pristupiti treningu i što od njega dobiti. Ta je znanja kasnije trebalo i pokazati.
Uz košarkaške tehnike i kretnje, poseban dio programa predstavljala je kondicijska priprema s primjerenim savjetovanjem o prehrambenim navikama mladih sportašica i sportaša. Jutra su na kampu Let’s play bila radna, i to u prirodnom okruženju.

Osim trenera na kampu, jedan je pokazni trening odradila i muška reprezentacija Hrvatske do 20 godina. Izabranici trenera Damira Rajkovića u svojoj su se bazi priprema za Europsko prvenstvo stavili na raspolaganje klincima.

Porcija treninga, a onda druženje, igra i zabava. Kao što možete vidjeti po kadrovima, polaznici kampa Let’s Play uživali su u svakom danu provedenom u Toplicama Sveti Martin. Poslužilo je i vrijeme, koje se uklopilo u niz pozitivnih vibracija odaslanih iz Međimurja.

Bit će tako i dogodine, na trećem kampu Let’s play. Zapamtite, zapišite, jer to bi mogao biti prvi korak u stvaranju nekog novog košarkaškog genijalca.

https://www.facebook.com/basketballcampletsplay/videos/483523985359013/

Related Articles